16.10.2011 г., 20:18 ч.

Въпросително разхлабително 

  Поезия » Хумористична
713 0 5

- Чичкото какво работи?

Гледам го бая налят.

- Контролира ни живота.

Той е дупетaт.

 

- Мамо, също имам дупе,

но какво е тат?

- Стига с твоите безумия!

Сигурно е цвят.

 

- Не обичам цветно дупе!

Много ми вони.

Затова ли е нацупен

или го сърби?...

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??