Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Благодаря, уважаеми публикуващ редактор — maistora (Красимир Тенев), за забележката.
Наистина пред „любвеградящ“ трябва да има „и“, което „и“ съм го „изял“, без да искам поради невнимание. Защото без това „и“ се губи ритмиката.
Вината е изцяло моя.
Текстът би трябвало да изглежда така:
върховният съд
на(д) вселените бди — за
да любвеградѝ
върховният съд
на(д) вселените бдящ е
и любвеградящ
С Ваше позволение редактирам текста само в коментарното поле, за да се види грешката ми и основателната забележка на maistora (Красимир Тенев).
Още веднъж благодаря!