Върни ми любовта
Плясък на вълни,
чайки, гларуси,
морски звезди,
щастие неземно,
любов неповторима -
ти и аз заедно завинаги.
В летните дни,
по плажа вървим и
мечти неземни градим,
но това бе за преди.
А сега! Раздяла,болка и...!
Твоят образ не мога да забравя,
като сянка все пред мен стои.
Усмихваш се, но в мен боли,
плачат моите очи, сърцето ми кърви.
Върни се, прегърни ме
и раните с жарки целувки изпий.
Очите ми тъжни в ярки звезди превърни,
сърцето ми ранено с твоето в ритъм да тупти.
Лъч надежда прати ми,
за да вярвам, че обичаш ме като преди.
С усмивка нежна дари ме,
за да искам да живея,
за да мога отново да мечтая!
Не се бави! Върни ми любовта и вярата в живота!
Обичам те...!
© Мирослава Иванова Всички права запазени