Защо дойде,нали обичаш друга?!?
Защо разпалваш стария копнеж?
Как мъчно е да бъдеш безразличен!
Върви си!
Чуваш ли?
А тя навярно те обича?... Очаква те с изтръпнало сърце.
Да лъжеш мен... и себе си... и нея...
Върви си,чуваш ли!
Така е по-добре!!!
© Лора Всички права запазени