Не се страхувай!-
няма да ти преча.
На шега не бих
го сторила дори...
Не се обръщай!-
поеми далече,
защото иначе
по-силно ще боли...
Ръце ли бяха това
или факли горящи?...
Като диваци...
изгарящи в срам.
Как е възможно
през устата
да вдишваме пламъци?
На това ли се казва-
"любов"-аз незнам...
Не ме забравяй!-
просто приюти ме..
дълбоко в теб,
зад тайничка врата
ме заключи...
Изхвърли ключът
зад себе си,
че някой ден
би могъл
студа в сърцето
да те изкуши!
© Нони Всички права запазени