Ще си лягам, Любов,
тази вечер не ми е до тебе.
Много време те чаках да стоплиш,
този покрив без благослов.
Не пожела да прекрачиш,
моя праг ти е тесен, Любов.
Върви си, сега уморена съм вече,
играчка нова, иди, потърси си.
Пожелай ме, Любов,
тогава върни се обратно...
© Пепи Оджакова Всички права запазени
"Върви си, сега уморена съм вече,
играчка нова, иди, потърси си."