Влюбени двама
бродят в нощта.
Няма е пощата
на любовта.
Без думи усещат
пожара горящ,
изгарящ с дъха си, звънящ.
Крещящи звезди
целуват ги с плам,
луната закриля ги с длан.
Вързан вятър дарува ги
залутан, недоспан.
А те се обичат!
Не чуват -
никой и нищо
не съществува!!!!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени