Във мислите втъкавам твойте думи
и давам им специален цвят,
красив килим изплитам помежду ни,
прегърнала съм целия ни свят.
Пристъпвам тихичко по него,
докосвам с пръсти нежно всяка нишка,
тук твоя аромат долавям
и мойта гръд със твойта диша.
Ще те дочакам да се върнеш
тъй, сгушена сред твойте ласки
и нежно пак ще ме прегърнеш
без грим и без фалшиви маски.
© Зл Павлова Всички права запазени