И литва в небето сълзата ми,
забравила всяка тъга.
Щастлива днес е душата ми,
владее я сега любовта.
През бурите мина подпочвено,
сърцето запази в плам.
Пребори се с всичко безочливо,
не запази от тъгата и грам.
Срама изостави в пътеките,
загърбен се скита сега.
Любовта разгоря се под вейките,
във тихото там на нощта.
© Пламена Добрева Всички права запазени