Във всяка, тебе ще откривам и бленувам,
съзнанието ми изцяло си превзела,
но не с изкуството да съблазняваш го разбирам,
ти просто си естествена и впечатляваш, като сила.
Следи от тебе във всяка аз откривам –
красиви, умни, чувствени, избрани.
Но как, в сърцето си да мога да ги преоткривам,
когато любовта ми е за теб любима.
Във всяка, тебе търся и намирам –
по нещичко от твоята душевност.
Обичам те и вечно ще се взирам
във нея... тебе да открия.
© Борислав тодоров Всички права запазени