Стенания. Въздишки.
Танцуваш тръпнеща в ръцете.
Гореща си. И огнена.
Притискаща се до сърцето.
Целувките. Копринени.
Със нежност галят се телата.
Докосване на устни. Палещи.
Примамлива е голотата.
Изгарящо докосване на сетивата.
Взривяващо спокойното начало.
Бушуваща от страст душата.
Очите ни щастливи засияли.
Мълчиме с тебе. Ласкаво.
Говорят с жестове сърцата.
От обич греят чак до бляскаво.
И поздрав пращат на зората.
Стенания се рееха. Въздишащи.
Потърсили в нощта си страст, обичащи.
Целуват устните. Дарили нежности.
Към неизвестното известно, тичащи.
© Христо Костов Всички права запазени
Поздрав,Ицо!