Смисъл, цел и живот -
концентрирани в чаша със лед.
Принцип, изтрит на бърз оборот,
така ми въздействаш!
Свлечена рокля - ценен заложник.
Безразсъден вече съм враг.
Позволявам да ми се окаже натиск -
така ми въздействаш!
Мрежа, пепел и тъмни окраски,
забрава, искаща да ме грабне.
На безценица продавам ласки,
така ми въздействаш!
Разсипани парченца шоколад -
вкусвам ги. Горчат!
Влял се в сетивата опиат,
така ми въздействаш!
© Емили Всички права запазени