16.02.2008 г., 7:48 ч.

Въздухът, който аз дишам 

  Поезия » Любовна
1612 0 0


Въздухът, който аз дишам

В тази непрогледна нощ запали своя фар.
Усети този изгарящ те въздух - нещо му има!
Някой любовен дух ти дава своя дар.
Любовта не се спира, навсякъде около нас се намира.

Запази нощта и въздуха, който вдишвам,
Той ме изпълва с мисли за теб, които въздишам.
Рееща се ме води по обратения път.
Любовта в кръвта ми я чувствам гореща.

© Няма Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??