16.03.2018 г., 8:34 ч.

Възлизаща Венера 

  Поезия » Любовна
530 0 5

Любима,

твоите тихи стъпки

танцуват по голият под

и забързват кръвта ми.

Полата ти въздишките събира

и се свлича щастлива.

Възлизаш като Венера от нея.

Ослепях от белотата на твоето тяло.

Бъди милостива -

останах само с ръце и уста 

жадни за тебе!

-------------------------

Любими,

твоето забързано дишане

чувам през седем врати.

То е като мусона през лято.

Обжарва лицето,

гърдите гори,

разиграва плодните сокове.

Нажежава полата

и пръска искри.

Не, не мога да чакам!
Минавам на пръсти през всички стени

и Очакването се свлича в краката ми!

-------------------

Как се срещат два облака

в сухият ден

и светкавица прорязва телата?

После идва дъждът...

Дъхът укротен

след който никнат цветята!!

 

 

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??