Мацето ми верно
адски е модерно,
слуша рап и хаус,
ненавижда Щраус!
С лещи на очите,
татус до ушите,
кецовете – бели,
дънки – остарели.
Трудно се напива
и редовно кривва,
рядко ме ревнува,
с мъка ме целува.
Щурите купони –
цели маратони,
нощни изневери
с моите авери.
Тази мис себична,
славна и епична
здраво разори ме,
с разум надари ме!
© Галин Добрев Всички права запазени