В З Е М И М Е Г О С П О Д И
Вземи ме Господи
в небесните простори,
отведи душата ми
във небесата,
там дето слънцето
със мен ще заговори,
в безкрайните владения
на красотата.
С любов и музика
нататък ще поема
и нека пърхат
ангели около мене,
защо да зъзне
тялото ми изгорено
от непрестанни страсти
и желания смутено.
Вземи ме, отведи ме -
О, Господи, нагоре!
18 декември 2011
Църквата - Св. Мартин
© Емил Янчев Всички права запазени
на кого му е лесно, на кого ....