Виждам не толкова перфектно,
но погледът е чист и ясен.
Какво ли виждам Аз, Кажете?
Аз, Единствено си Зная…
Пеперуди през поле се реят.
Птиците летят в небето.
Листа дървета клатят.
Рибите кръстосваха морето.
Вятърът плете костите.
Не в плитка а верига,
като брънки във веригата стоиме
и тук стихът ми спира.
© Веселин Георгиев Всички права запазени