Очаквано желана... ти ела...
И с влажни целувки
угаси огъня
в моите сетива.
С мокра коса разплетена
наведи се над мен
и нека студените капки
ме съживят през нощта.С дъх свеж подметни умората
от моята душа
и я нахрани
със сладкия нектар
на твоите устни.
Нека моите длани
да те прeрисуват
линия по линия.Ръцете ми си знаят пътя
из твоето тяло
слизат хълмове
по бялата нива
и после слизат,
за да се удавят
в кибритения басейн.Стенеш ли?
Искам и аз!© Абдулрахман Акра Всички права запазени
Поздрав и от мен