11.04.2016 г., 17:35 ч.

xxx17 

  Поезия
537 0 0

                                                   На Емо

Моя Съдба,

моя вярна сестра,

на какво искаш да ме научиш?

 

Толкова самота

ми изпълва без мяра света,

какво още ще ми се случи?

 

Няма везни

за нещастни безизходни дни

и за мъката няма калъпи.

 

Безразсъдно боли

зъби впиват безумни игли,

щом си тръгнат от нас хора скъпи.

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??