На Емо
Ти си винаги с мен
всяка сутрин и вечер.
Пееш ми скъп рефрен
някъде отдалече.
С топлите си ръце
ласкаво ме прегръщаш.
Свети твойто лице.
Гони мъката в къщи.
Аз говоря със теб-
ту насън, ту наяве.
Черния страшен креп
думите ти стопяват.
Ти звезда си сега-
моя,нежна,различна.
Пазя твойта следа.
Все така те обичам.
© Нина Чилиянска Всички права запазени