Цуцам си парцуца,
тегли ме теле,
дърпащо каруца
с тас на BMW.
Хапвам си сланинка,
слагам ù пиперче,
боцкам си маслинка -
ех, че кефче, кефче!
Утре моят чичо,
знам, ще донесе
хубава ракиййка,
сухично мезе.
Ще наточа винце,
зелева чорбица,
ще похапна овчо -
агнешка главица.
Ех, чедо, чедо,
чак се съжалявам,
че на винце лудо
сама се наслаждавам.
Я вземи хвани ти
нощния експрес
и ела на село
тази нощ, нощес.
© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени