Ядосвам се спокойно
вече от няколко века,
защото съм покойник,
умрял в библиотека.
Гневът премръзнал е,
под кръста ми дървен.
Ужасно омръзна ми
този стар въглен.
Но така съм доволен,
че хич не ми пука!
Сега съм безсолен.
Безсолно е тука!
© Ивелина каменова Всички права запазени
защото е безсолно
ако гневът се размрази
кое чудовище ще възкреси.
Поздрав!