Яхвам метлата,летя като луда.
Прескачам със кеф села, градове.
Ала това си е чиста заблуда-
Туй си е било преди векове.
Обаче, понеже тук всичко минава,
Явно ще гепна и аз малко слава!
© Георги Янков Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »