24.03.2011 г., 21:13 ч.

Япония 

  Поезия
622 0 2

Ще изографисам надеждата

върху очите ти.

И ще виждаш hope-ви лъчи,

и няма да е нужно на децата

да изпитват болка

от жестоката нужда

да поискат от море – водата.

 

24.03.2011г.

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??