Денят е с розова капела,
слънцето с Кавали очила,
дъгата е сърце изплела,
че нещо става във ръжта.
Блус събота срещу неделя,
страстно извъртял очи,
нощта по лилава дантела,
луната пак не ú се спи.
От вчера вкиснат понеделник,
глава ужасно го боли,
мечтае за легло и зелник
след уикенд - Истински лъжи.
© Ивон Всички права запазени