Обяздих дивите коне,
препускащи в съня ми.
Обуздах надеждите
и преброих мечтите,
които остават
за сбъдване.
За да не храня
напразни илюзии,
че може би съм се лъгала.
Живея или съществувам?
Прекроих дните си
в най-късите нощи.
С аромат на липи.
Само юни е още...
© Нели Всички права запазени