"Velvet morning
Welcome every new day."
Демис Русос
Утро кадифено ме среща
с всеки слънчев и обичен ден.
Гали ме с обич гореща
лъч светлина, позлатен.
Вън нацъфтели липите,
още по-горе габъри смели,
с ухание нежно в косите
мойте мечти са преплели.
Глогов цветец ме омайва,
ягоди горски с поглед червен
желание тръпно извайват,
а брястът помахва, смутен.
........................................................
Юнската буря се вихри,
пак ме посича гърмът.
Аз ще почакам да стихнат
споменът, воят... ревът.
© Мери Попинз Всички права запазени
Това е замислено през февруари 2006...
Но чак сега се ...
Трики, трики...