Събирам те в лотоса
на моите обятия,
с устни те разпилявам
на милиарди звезди.
Във взрива ни се ражда
Вселена-разпятие,
а усукана ДНК-то ни,
към Бога шепти!
Бял воал обвива
нашата Вселена,
в лилаво връхлита ни,
първата най-силна вълна,
Енергия жива от Бога дарена,
на талази се влива в Душата-дъга!