Заболя, заболя, заболя ме.
Опъни максимално връвта.
Забоди на върха гордо знаме
и тласни обичта в пропастта.
Замени, замени, замени ме.
Падам шеметно и презглава.
Прелетях през пространства
незрими.
Излекувах си хрипа в гласа.
Забрави, забрави, забрави ме.
Преродих се с орлови крила.
Орбитите ми недостижими
са за юди и за бесила.
© Светличка Всички права запазени