14.10.2008
на Петър
Днес е четиринадесети октомври!
Тази дата с теб завинаги ще помним!
Преди две години в този ден се запознахме.
Истинска любов един чрез друг познахме.
От този ден до днес все заедно сме с теб...
Сега за нашата любов пак пиша аз куплет...
За всички дни що с тебе споделихме
и радости и мъки си делихме...
За всичките борби, които преживяхме,
за всички трудности, които победихме,
за всеки миг, в който сме обичали,
за върховете, дето заедно сме изкачили...
За всяка крачка заедно направена,
за всяка минала тъга забравена,
за всичките борби с трудния живот
за всеки миг изпратен ни от Бог!
Обичам те! Помни го винаги!
Дори след хилядите дни отминали,
ще бъда с теб, ще те закрилям!
И само, само тебе ще обичам!
© Erato Eratova Всички права запазени