Чао, мила Годино.
Как бързо ти се изтъркули...
Поредната от многото..
Премина.
Научи ме на много!
Благодаря!
Изгради от мене още част.
Преживя със мен...
И оцеля.
Дари ми любов...
Изпълни ме със съмнения,
и с болка,
и с щастие,
и със смях...
Пое ръката ми януари...
Изпързаля ме няколко пъти
през зимата.
Разлисти се пролетта
и ме засипа.
Стопли ме през лятото,
после почти ме изпари...
С есента внесе цветовете
и ми позволи да се поразходя
сред листата ти,
под дъждовете ти...
(не че после не ме разболя)
Докато пак стана зима
и ти поигра с мен
в преспите на първия сняг...
Съчини спомени за мен...
Сътвори страхотни мигове
и коварни моментности.
Обиквах те и те разлюбвах...
Всекидневно.
Но когато си отидеш ще ми липсваш!
Прегърни ме за последно днес!
Вдигам тост в твоя чест!
Вдъхновено от "Изпращам те, 2007-ма!" на Pepina
( http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=90431 )
и 2007 година! [=
© Джули Всички права запазени