За целулита и любовта
Не знаеш ли какво е целулит?
Кожата е като стар пуловер -
На пъпки от много пране.
И стрии знаеш ли какво са?
Акордеон ако си виждал -
разпъваш, свиваш...
И се ражда музика...
която оставя в тебе следи.
А знаеш ли какво е любовта -
след десет,
че и повече години,
тя е като старата кожа:
има целулит и стрии
но без нея не можеш,
защото си е твоя!
© Галина Белинска Всички права запазени