12.03.2019 г., 11:10 ч.

*За да се знае или... 

  Поезия
241 0 0

*За да се знае или опит за римуван „ямб“ в рамка на „хайку“

 

Корони, скиптри
и кълба - на Любовта
са за украса,

 

и за да се знае, че
ни пътя Тя чертае!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??