замених си
Ме-Пе-Се-то
чейнчих
конят за кокошка
а ти
я побързай
и дай газ-
че
че
за да те имам
преварявам
100 кила ракия
никому не я продавам
и че
за да те имам
само теб да
притежавам
знай че
с тебе аз не се
е........ (таковам)
и че
за да те имам
аз със теб не се задėвам
тебе иска да надėне мойто
свирú
свирú
свирú
щуро
щурче
пегасче
зеленооко
а уморените (зелени) коне
ги убиват
налú
© Ангел Всички права запазени