За дето те обичам
Сълзи изплакани...
Прости!
Натежалите очи...
Прости!
Думи неизречени...
Прости!
Дела несвършени...
Прости!
Пропилените мечти...
Прости!
За дето съжали...
Прости!
Ала вкусиш ли любов - горчи.
Вкусиш ли любов - боли.
Затуй, болката убий,
просто преглътни и любовта спаси!
Прости, прости...
...за дето те обичам!
© Йорданка Янчова Всички права запазени