Ще ви разкрия малка тайна -
Ромео се оказа женен.
Не че нощта не бе омайна,
не че не беше с мене нежен.
Но не политна над прегради
с крилете на любов фатална
и "чужд" на земните наслади,
ме любеше със страст прощална.
На сън - забъркваше лепило -
да залепи отломки липсващи.
Наяве - носи свойта сила
на вярващ в себе си неискреник.
© Мартина Димова Всички права запазени
Поздрави!!!