Не съм поет! Е, к'во да правя!
Наливам малко скоч и кола!
Драскотя си, без да се хваля,
че рими издържани мога!
Финалите ми вечно куцат
като задавен турбо дизел.
Откривам, че монтьор не мога
да бъда... ама и не искам!
И пука ли ми? Даже хич!
Обичам простичките думи!
Оставам си страхотен пич -
с уиски, кола... и локуми!!!
© Йордан Всички права запазени