Една душа решила да поплаче,
една душа мечтала да тъжи,
че писнало и само да се радва,
искала да вкуси и сълзи...
Но тя не знаела какво я чака,
не знаела ни колко ще боли,
не знаела, а искала да страда,
искала да види що са туй сълзи?!
Чул я Дявола и с пъклен план,
дал й малко от истинския плам.
Плам - от любов и разруха,
от щастие и мъка...
И заплакала душата тогава,
разбрала що е скръбта...
Искала да потъне в забрава,
защото познала що е любовта!
© Аззз Всички права запазени