19.07.2007 г., 9:27 ч.

ЗА ФЕЯТА,СЪКРОВИЩНИКА И ПЛАНИНАТА 

  Поезия
567 0 2
ЗА ФЕЯТА, СЪКРОВИЩНИКА И ПЛАНИНАТА

Любов и кехлибарен клей ме галят.
Под борове, ели - стоя пречистен.
Катеричка със шишарка ме удари,
уплашена, на клончето увисна.

Оглеждах се и търсех мойта фея.
Съкровищника молех на колене.
Напразно погледа си реех,
но чаках я на голите морени.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво!
  • ще я намериш! може би не точно в планината...Поздрав!
Предложения
: ??:??