За живота
Млади сме, сега ни се живее.
Живеем! Кой ще го проумее?
Живота даден ни е не за да го пропилеем.
Даден ни е за да помъдреем.
В тази „игра”, всеки сам решава.
да робува или да побеждава.
Истината тук е във човека
и в правилно избраната пътека.
© Марина Петрова Всички права запазени
Радвай се на живота, изживей всеки красив миг до край!