18.03.2017 г., 22:02 ч.

За Кармен 

  Поезия » Любовна
365 0 0

Душата ми още трепти
щом се сетя за нашата среща.
В главата ми още кънти
името Кармен с надежда.

Щом затворя очи,
чувам пак прекрасния ти глас.
И ето моите нови мечти:
отново да те видя аз!

С пулс ускорен
и с постоянна мисъл за теб.
Се чувствам аз умилен,
защото от теб съм пленен!

© Атанас Дизов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??