"И моят кладенец
дълбок
и чист,
и жив."
Елисавета Багряна
Ако съвсем непреднамерено
те заболи това парче от стомната,
наречено от всички с името "любов",
водата в нея няма да пресъхне,
нито ще се изгуби неизвестно,
а ще се превърне в благодатен извор.
© Мария Всички права запазени