7.03.2007 г., 0:51 ч.

За Криси 

  Поезия
801 0 1

За Криси

 

Във този слънчев и прекрасен ден

ти честваш своят ден свещен.

В живот и здраве всеки те кълне,

целува те и стиска ти ръце.

 

Виждам радостта във твоите очи

и как любов от теб искри.

Сърцето ти в забързан бяг тупти,

защото на шестнайсет ставаш ти.

 

Бъди благословена, сладка моя!

Това желая ти от все сърце,

и нека красотата бъде твоя,

да те прегърне с двете си ръце.

 

За тебе, Криси, пиша този стих!

С най-искрените пожелания:

“Живей щастливо в този миг,

защото той не се повтаря!”

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??