21.08.2007 г., 13:41 ч.

За късмет 

  Поезия
1332 0 18
Погубваш ме.
Със своите целувки
и нежния ти глас.
Изгарям.
Топя се в омая
и безумна страст.
Ти извикваш
най-доброто от мен.
Не ти омръзва
да ме държиш за ръка
и да споделяш моят ден.
Не се страхуваш
да ме опознаеш.
Да видиш
и усетиш истинското ми аз.
Не се преструваш,
а ме даряваш
с щастие, любов и страст.
Не се срамуваш
пред приятелите си,
да казваш: това е моята жена!
Понякога рискуваш
и предизвикваш на дуел,
мен и любовта.
Не зная.
Какво ще стане с нас,
занапред.
Но зная!
Искам те. Желая те.
Завърти се три пъти.
За късмет.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??