21.03.2010 г., 23:55 ч.

За любов са нужни две сърца 

  Поезия » Любовна
880 0 1

Обичам те и образът ти в мен живее
като бурен огън от унищожителен пожар.
Обичам те и пламъкът в мен грее.
Всеки миг прекрасен... всеки спомен стар...

Отиваш си и само сянката остана
и гаснеща искрица от пареща любов.
Отиваш си, но как да те забравя?
Да забравя всеки поглед... всеки зов?

Изгубих те, ала болката остана

и пепелта от гаснеща искра.
Изгубих те... повече не ще повярвам!
За любов са нужни две сърца!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??