Понякога ще идвам във съня ти,
дори и да не ме желаеш,
ще се моля за любовта ти,
ще бленувам да ме пожелаеш.
Да ме обикнеш отново пак,
да виждам желание в нежните очи,
не мога да живея в този мрак,
върни се - върни и моите мечти.
За любов не искам да се моля,
но избор нямам друг,
по дяволите, какво да сторя,
като не мога да обикна никой друг...
© Мелиса Всички права запазени