Девет морета преплува за мен,
девет планини премина
и лута се сред студ и ледове
да бъдеш с мен във пек и зима.
Доказа пред света лъжлив,
залял ни с интриги и помия
за грешките допускани преди,
че любовта е по-силна от магия.
Освободен от окови тежки,
влюбен, щастлив и прероден
сърцето си в краката ми постави
единствено и само.... биещо за мен !
© Nina Toshich Всички права запазени