За мен това е непонятно,
умирате за пуста власт.
За туй ли лъжете стократно!
Шараните не са сред нас!
Народът вече не ви вярва!
Той знае вашите лъжи!
О, ял е вашата попара...
Целувката ви му тежи!
24.10.2011г. София
© Христо Славов Всички права запазени