За мигрената - респект,
слива ден и нощ в мътилка,
примамливи, в нов аспект,
са отрова и бесилка.
А в главата - карнавал,
гонгове, тръби чинели.
Тъмен свят, опротивял...
Сънят, мътните го взели.
А пък казват не боли,
празна тиква...И зелена.
Мене питайте. Дали?
Хем съм луда, хем с мигрена.
© Надежда Ангелова Всички права запазени