9-ти г – големите сухари, 9-ти г се правят на гъзари...
Абе к`во да ви говоря- ТЪПАНАРИ...
Ама я почакайте, поспрете!
Кой говори за 9-ти г-ЕЛИТ от Академик Математик?!
В ПМГ-то всички сме кокетни, умни, хубави, суетни...
но... 9-ти гса НАЙ-ПЕРФЕКТНИ !!!
Класната Гергана е винаги засмяна...
често ни увиква...ала трябва да се свиква.
9-ти г не могат да мълчат, но пък знаят кога да спрат!
Атанасова ни е в душата... нали пък е географка и тя....жената...
Sprechame ние Deutscha много добре,
но в яденето сме като свине. :)
Няма к`во да ви говоря, нито с вас да споря
всички знаят за 9-ти г- НАЙ-ПЕРФЕКТНИЯ в света !
© ДаяНчеТооо Всички права запазени